Ekološke inovacije i samogrejna ekološka kuća

Sadržaj

Vi ste posetilac broj:Free counter and web stats
od 03. oktobra 2005.

Datum i vreme


centralno evropsko vreme - CET
(GMT +01h)


webMaster
za rezolucije 1024x768 i više

______________

Copyright © 2005-2014.
Veljko Milković

Sva prava zadržana.Copyright © VEMIRC 2009-2014.
Istraživačko-razvojni centar
Veljko Milković
Sva prava zadržana.

ANTI-HEMOROID SEDALO (DASKA ZA HEMOROIDE)
- Medicinsko pomagalo -


Novi novosadski pronalazak - Novi novosadski proizvod

Anti-hemoroid sedalo (daska za hemoroide) je proizvod iz domena medicinskih pomagala koji je zasnovan na pronalasku i patentu akademika Veljka Milkovića.

Anti-hemoroid sedalo (daska za hemoroide) je dugogodišnje ispitivano i provereno medicinsko pomagalo koje olakšava i eliminiše tegobe sa hemoroidima i predstavlja još jedan u nizu primenjenih pronalazaka Veljka Milkovića koje je ušlo u proizvodnju i široku primenu 2008. godine.

Anti-hemoroid sedalo (daska za hemoroide) deluje zahvaljujući svom inovativnom obliku, ne koristeći nikakve dodatne izvore energije, poput magneta ili baterija.

Zahvaljujući svom inovativnom obliku i suženom otvoru, anti-hemoroid sedalo (daska za hemoroide) onemogućava zatezanje vene i kao rezultat toga prirodno reguliše pražnjenje creva bez propratnih bolnih efekata koji prouzrokuju hemoroidi, postepeno smanjuje i eliminiše bol i vremenom same hemoroide.

Anti-hemoroid sedalo (daska za hemoroide) je univerzalna i postavlja se na postojeću wc dasku i koristi se prilikom obavljanja velike nužde. Anti-hemoroid sedalo (daska za hemoroide) se može koristiti i preventivno, ali i kada se hemoroidi pojave.Slika 1. Anti-hemoroid sedalo (daska za hemoroide)


Fox TV Vesti, Beograd (Srbija) - Novinska reportaža o Anti-Hemoroid sedaluZa više informacija o anti-hemoroid sedalu (dasci za hemoroide) posetite našu specijalizovanu internet prezentaciju gde se mogu izvršiti i porudžbine putem interneta www.antihemoroidsedalo.com